Familien Gyldenkål – Familien Gyldenkål sprænger banken – Familien Gyldenkål vinder valget (3 film)(Aldrig brugt).

60.00kr.

På lager

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Familien Gyldenkål (Aldrig brugt)

1975 ‧ Komedie/Krimi ‧ 1 t 40 m
Familien Gyldenkål er en dansk film fra 1975. Den er den første i en serie på tre film om den excentriske familien Gyldenkål. Siden fulgte Familien Gyldenkål sprænger banken og Familien Gyldenkål vinder valget. Manuskriptet blev skrevet af Poul-Henrik Trampe, og den er instrueret af Gabriel Axel.
Familien Gyldenkål hedder egentlig Iversen, men skifter navn, da man pludselig får nok af skattevæsen, pantefoged og arbejdsgivere. Ved hjælp af opfindsomme svindelnumre bliver familien under det nye navn snart velhavende og respektable borgere.

Familien Gyldenkål sprænger banken (Aldrig brugt)

Film fra 1976
Familien Gyldenkål sprænger banken er en dansk film fra 1976. Det er den anden film i serien på i alt tre film. Filmen er instrueret af Gabriel Axel og skrevet af Poul-Henrik Trampe
Den anden film i serien om den initiavtivrige familie Gyldenkål. Nu er familien kommet op på de øverste trin af den sociale rangstige, men uventede krav fra skattevæsenet medfører, at en tvangsauktion står for døren. Derfor går de i gang med det hidtil største svindelnummer: at bedrage Fidusbanken.

Familien Gyldenkål vinder valget (Aldrig brugt)

Film fra 1977
Familien Gyldenkål vinder valget er en dansk film fra 1977. Det er den sidste film i serien efter Familien Gyldenkål og Familien Gyldenkål sprænger banken. Filmen er instrueret af Bent Christensen og skrevet af Poul-Henrik Trampe.
Den sidste film i Gyldenkål-trilogien.
Charles Gyldenkål giver den i lånt bus, som turistfører i København. Bussen er kun lånt til en prøvetur. Prøveturen trækker ud, og Charles må nødtvungent købe bussen. Herefter går de til bistandskontoret, hvor de får tildelt en lejlighed. Da Charles Gyldenkål umiddelbart efter får anvist job som fejemand, ser han sit snit til at gå ind i kommunalpolitik. Efter en temmelig ukonventionel valgkamp bliver han tungen på vægtskålen, da der skal udpeges en borgmester.