Handelsbetingelser.

https://wedelslopper.dk (https://www.wedelslopper.dk) er privat salg,

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Wedels Lopper. Finder du ikke svaret herunder, er du velkommen til at kontakte mig.

Ved din bestilling af varer på wedelslopper.dk accepterer du nedenstående aftalevilkår. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side.

 

Priser og særlige tilbud.

Alle priser er i danske kroner.

Leveringsomkostningerne opkræves pr. forsendelse og kan variere afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet

Der tages altid forbehold for tastefejl, udsolgte varer.

 

Afstemning af lagerbeholdning.

Når du handler på wedelslopper.dk, afstemmes lagerbeholdningen, når produktet bliver lagt i kurven. Derfra er produktet reserveret til dig i en dag. Foretages betalingen ikke indenfor dette tidsinteval bliver orden lukket, hvorefter varene bliver sat tilbage i lagersystemet.

Jeg bestræber mig selvfølgelig altid på at vise den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem den viste lagerstatus og den faktiske lagerbeholdning. Dette sker dog sjældent.

Betaling.

Der kan kun betales med Mobile Pay.

 

Personoplysninger.

Jeg gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring i. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice, og dine oplysninger vil herefter blive slettet.

 

Levering.

Alle varer sendes med GLS. Alle varer leveres så længe lager haves.

 

Fortrydelse af køb og returnering

Der er ingen fortrydelseret.

 

Reklamation.

Der er ingen reklamationsret. Alle vare er brugt og købt som beset.

 

Transportskader.

Når du modtager dine varer, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt mig og meddel, at du har afvist varen. Alle transportskader skal meddelelses inden for 2 hverdage.

 

Google Analytics.

På wedelslopper.dk https://www.wedelslopper.dk) anvender vi Google Analytics. Når du besøger wedelslopper.dk (https://www.wedelslopper.dk), vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, der indsamler information om brugeradfærden på vores website. Herunder hvilke kilder de besøgende kommer fra, antallet af besøgende og så videre. Vi anvender kun Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer for derved at øge brugervenligheden på vores webshop. Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mail adresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer, som de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy her.